Returpolitik

Tilbagebetalinger
Vores tilbagebetalingspolitik er 30 dage, hvis du har købt en vare, der er over 30 dage, kan vi desværre ikke tilbyde dig en kredit eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand som den vare, du modtog. Det skal også være i den originale emballage.

Ikke-returnerbare varer:
Gavekort

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Send venligst ikke dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise refusioner (hvis relevant):
Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Refusioner (hvis relevant)
Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)
Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt offentliggjort.
Kontakt derefter din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på service@kancela.com.

Udsalgsvarer (hvis relevant)
Kun varer til almindelig pris kan refunderes, udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.

Udvekslinger (hvis relevant)
Vi udskifter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på service@kancela.com.

Gaver
Hvis varen blev markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage en gavekredit på værdien af ​​din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave ved køb, eller gavegiveren fik sendt ordren til sig selv for at give til dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og de vil finde ud af din returnering.

Forsendelse

Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returforsendelse blive trukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit ombyttede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over kr520, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.